Hej kära dagbok.

Och hej nya besökare. Så majsigt att ni kikar in. Här tänkte jag att det blir perfekt att dela med mig av mina senaste jobb, tips och åsikter som ni kanske kommer att älska, eller kanske förakta. Hur som helst blir det kul att få skriva dagbok igen. Och ibland får bilder tala själva. Nu ska jag trycka på knappen för att publicera hela denna nya sajt. Det är ungefär som när folk ibland frågar om mitt jobb. -Men de är väl ba å trycka på en knapp va!? Säger de. Inget är bara att trycka på en knapp! Alla knapptryckningar innebär ju en massa annat. Tänk efter själv. Även om de är toalettspolningsknappen du ska trycka på så är det ju en massa annat inblandat. Hehe. 

Jag kan ju bara inte lämna er med den där sista tanken, så jag slänger in en vardagsglimt från Palma som ni kan studera.

Glad fredag!

Petra